42551036
OM JULIA HOLPER

 

"Gør noget godt for dig selv"

 

Hos mig får du en effektiv og professionel behandling, hvis du døjer med smerter i bevægeapparatet. Måske har du fået muskelspændinger af dårlige arbejdsstillinger på jobbet eller måske døjer du med affaldsophobninger i benene efter løb og træning? Gennem min viden om anatomi, muskler og bevægelsesapparat kender jeg kroppen rigtig godt, og finder hurtigt frem til problemet, så det kan behandles bedst muligt.
 
Trænger du derimod til at komme ned i tempo og stresse helt af, tilbyder jeg selvfølgelig også en mere afslappende massage af kroppen. Det kunne fx. være en wellness massage af ryggen eller en skøn ansigtsmassage. Du kan også få en Hotstone massage, hvor jeg bruger opvarmede sten til at massere med. Ved at bruge de varme sten i massagen, opvarmes muskler og bindevæv og din blodgennemstrømningen øges. Det føles særligt lindrende på ømme og spændte muskler. 
 
Udover massøruddannelsen har jeg en kandidat i idrætsvidenskab og fungerer også som træningsterapeut. Når jeg ikke står ved massage briksen i klinikken, arbejder jeg som fitnessinstruktør og personlig træner i Apollo Fitness i Vejle og hos Fysioterapi & Træning i Hedensted.
 
Da jeg synes at mit fag som massør er spændende og varierende, kan jeg ikke få nok af det og udbredte min viden med flere videregående kurser, som fx muskelterapeut og skadesterapeut. Så hvis du døjer med et løberknæ, et hælespor eller hold i ryggen, kan jeg hjælpe dig. Lige nu er jeg i gang med zoneterapi.